Stadsgezichten Amsterdam / Haven Harderwijk

Stadsgezichten Amsterdam / Haven Harderwijk
28 maart

Op dit moment leg ik de laatste hand aan het schilderij "Carré" in de serie van stadsgezichten van Amsterdam. De opzet is om van deze 6 schilderijen, afdrukken te laten maken op canvas. Ook kalenders en andere vormen van toegepaste kunst ga ik hiervoor gebruiken.

Op 13 April is de onthulling van het grote schilderij, dat ik in opdracht heb gemaakt voor het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Het komt te hangen in de nieuwe hal van de spoedeisende hulp. Het schilderij laat de haven van Harderwijk zien, waarbij het vissersvrouwtje op de uitkijk staat.de afmeting is 3 meter lang en is 1.20 meter hoog. De lijst is op het schilderij geschilderd als een Tromp 'l euil, door het gezichtsbedrog geeft dit een verrassend effect.

Foto's in de galerie landschapschilderijen

Schrijf een reactie

Het schrijven van een reactie op dit artikel is helaas niet meer mogelijk.

Reacties

  • Monique
  • 07-09-2011
  • 10:25
#2
je website en werk

Ik heb genoten van je website en de daarop getoonde werk.
Ik ga in overleg met mijn man, want ik wil dolgraag een werk van je.
Je schildert fantastisch, echt mooie kleuren en heel creatief.
Succes met je verdere werk en vooral met de door mij te bestellen portret.
  • Richard
  • 08-04-2010
  • 13:48
#1
website

De nieuwe website ziet er goed uit Govert!